ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα λειτουργήσει σήμερα ο αριθμός 1450 - Αυτός είναι ο λόγος

Δεν θα λειτουργήσει σήμερα ο αριθμός 1450 - Αυτός είναι ο λόγος

Δεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το Κέντρο Eξυπηρέτησης για το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, μέσω του παγκύπριου αριθμού 1450.

Όπως ανέφερε στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία, υπήρξε βιασύνη στην εφαρμογή της απόφασης, αφού το Κέντρο δεν είναι ακόμη έτοιμο να διαχειρισθεί σωστά τις εισερχόμενες κλήσεις των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών κλήσεων που έγιναν, πρόσθεσε, οι απαντήσεις που δίνονταν απο το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας δεν ήταν ικανοποιητικες.

Αυτό επεσήμανε ο κύριος Χατζηζαχαρία διαπίστωσε και ο ίδιος χθες μαζί τον υπουργό Εργασίας και την υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Για την επίλυση του προβλήματος ο κύριος Χατζηζαχαρία ανέφερε οτι θα υπάρξει συνάντηση με την ανάδοχο εταιρεία, αφού προκύπτει ανάγκη καλύτερης εκπαίδευσης των 22 υπαλλήλων που εργοδοτεί.

Αναφερόμενος εξάλλου στην καθυστέρηση στην υπηρεσίας παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους με το πάτημα ενος κόκκινου κουμπιού, ο κύριος Χατζηζαχαρία είπε οτι η εφαρμογή της καθυστερεί, επειδή δεν δόθηκαν απο το υφυπουργειο Κοινωνικής Πρόνοιας διεκυρινήσεις που είχαν ζητηθεί για τους δικαιούχους και τους παροχείς βοήθειας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top