Δεν θα λειτουργήσει σήμερα ο αριθμός 1450 - Αυτός είναι ο λόγος

Δεν θα λειτουργήσει σήμερα ο αριθμός 1450 - Αυτός είναι ο λόγος

Δεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το Κέντρο Eξυπηρέτησης για το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, μέσω του παγκύπριου αριθμού 1450.

Όπως ανέφερε στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία, υπήρξε βιασύνη στην εφαρμογή της απόφασης, αφού το Κέντρο δεν είναι ακόμη έτοιμο να διαχειρισθεί σωστά τις εισερχόμενες κλήσεις των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών κλήσεων που έγιναν, πρόσθεσε, οι απαντήσεις που δίνονταν απο το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας δεν ήταν ικανοποιητικες.

Αυτό επεσήμανε ο κύριος Χατζηζαχαρία διαπίστωσε και ο ίδιος χθες μαζί τον υπουργό Εργασίας και την υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Για την επίλυση του προβλήματος ο κύριος Χατζηζαχαρία ανέφερε οτι θα υπάρξει συνάντηση με την ανάδοχο εταιρεία, αφού προκύπτει ανάγκη καλύτερης εκπαίδευσης των 22 υπαλλήλων που εργοδοτεί.

Αναφερόμενος εξάλλου στην καθυστέρηση στην υπηρεσίας παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους με το πάτημα ενος κόκκινου κουμπιού, ο κύριος Χατζηζαχαρία είπε οτι η εφαρμογή της καθυστερεί, επειδή δεν δόθηκαν απο το υφυπουργειο Κοινωνικής Πρόνοιας διεκυρινήσεις που είχαν ζητηθεί για τους δικαιούχους και τους παροχείς βοήθειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE