ΗΠΑ: Έφαγε παγωτό με τη γιαγιά της και μετά την σκότωσε - «Έχασα το μυαλό μου, ήταν υπέροχη»

ΗΠΑ: Έφαγε παγωτό με τη γιαγιά της και μετά την σκότωσε - «Έχασα το μυαλό μου, ήταν υπέροχη»

Την ενοχή της για τον πνιγμό της 93χρονης γιαγιάς της ομολόγησε μια γυναίκα από το Οχάιο.

Σύμφωνα με το WKBN-TV, μια μέρα πριν τη δολοφονία, στις 15 Νοεμβρίου 2022, η 35χρονη εξήγησε στους αστυνομικούς ότι οι γιατροί τής είχαν συστήσει να βάλει τη γιαγιά της σε οίκο ευγηρίας, αλλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά σε κάτι τέτοιο.

Την επόμενη μέρα, όπως κατέθεσε, αφού η ίδια και το θύμα έφαγαν παγωτό, κρύφτηκε πίσω από τη γιαγιά της που έπλενε τα πιάτα και βούτηξε το κεφάλι της στο νεροχύτη της κουζίνας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 35χρονη έσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα έως την μπανιέρα και την άφησε κάτω από το νερό για 15 λεπτά.

«Έχασα το μυαλό μου, ήταν μια υπέροχη γιαγιά», είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα. Όπως υποστήριξε, η γιαγιά της υπέφερε από κρίσεις πανικού και ήθελε να την γλιτώσει.

Μετά τη δολοφονία, η 35χρονη δραπέτευσε από ένα παράθυρο επειδή δεν ήθελε να τη δουν οι γείτονες αλλά δύο ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Στις 15 Μαρτίου θα αποφασιστεί η ποινή της.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE