Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Υπενθυμίζεται ότι κίτρινη προειδοποίηση βρίσκεται σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας «μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως ορεινές και βόρειες περιοχές. Η ένταση της βροχής αναμένεται παροδικά να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι μικρού μεγέθους».
Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματα τους με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.
ΚΥΠ, ΡΙΚ, πρεσβευτής στην Αθήνα στη λίστα του Προέδρου
Live: Δεύτερη μέρα αποστολής του Themaonline στην Αθήνα για την επίσκεψη του ΠτΔ - Συνεχής ενημέρωση
Αλλαγή ώρας 2023: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Στήνουν το πάζλ για τον θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού - Λείπουν πολλά κομμάτια
Πρωτοπορεί η Πυροσβεστική: Προωθεί νομοσχέδιο για τις… λαμπρατζιές - Τι θα προνοεί
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις