ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης, από τις 7.00 μέχρι τις 11.00, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα της Πάφου, με τους αρμόδιους φορείς να εντοπίζουν υποκλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αριθμό υποστατικών. Η Αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η συντονισμένη επιχείρηση στο συγκρότημα πολυκατοικιών Άγιος Νικόλαος πραγματοποιήθηκε για σκοπούς «πρόληψης, καταστολής και εξιχνίασης του εγκλήματος».

Όπως ανέφερε, στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των 60 μελών της Δύναμης, από την ΑΔΕ Παφου, την ΥΚΑΝ, την ΥΑΜ και την ΜΜΑΔ.

Στην επιχείρηση μετείχαν και μέλη άλλων υπηρεσιών, όπως η ΑΗΚ καθώς και εργαζόμενοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, αφού εκτός από τις άδειες παραμονής στην Δημοκρατία εξετάστηκαν και παραπτώματα που σχετίζονται με την ηλεκτροδότηση υποστατικών μέσω παράνομων εγκαταστάσεων ή την υδροδότηση των διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας προέκυψε ότι ένοικοι 7 διαμερισμάτων απέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια απο παρακείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ. Επίσης, συνέχισε, στα πλαίσια των ερευνών σε δεκάδες διαμερίσματα εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία, για την οποία συνεληφθηκαν τρία πρόσωπα με την κατηγορία παράνομης κατοχής περιουσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kρας τεστ για τρεις υπουργούς: ΑΤΑ, συνοικισμοί και τετράμηνα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top