Απουσιάζει από τις 27 Ιανουαρίου ο 51χρονος Σέργιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Απουσιάζει από τις 27 Ιανουαρίου ο 51χρονος Σέργιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Σέργιο Παναγιωτίδη, ημερομηνία γέννησης 16/05/1971, ο οποίος ελλείπει από τις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Ιανουαρίου, 2023.

Ο 51χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ περίπου, με ξανθά κοντά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Αυτός παρουσιάζει δυσκολία – κουτσαίνει – στο περπάτημα. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη φανέλα και γαλάζιο παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE