Απουσιάζει από τις 27 Ιανουαρίου ο 51χρονος Σέργιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Απουσιάζει από τις 27 Ιανουαρίου ο 51χρονος Σέργιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Σέργιο Παναγιωτίδη, ημερομηνία γέννησης 16/05/1971, ο οποίος ελλείπει από τις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Ιανουαρίου, 2023.

Ο 51χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ περίπου, με ξανθά κοντά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Αυτός παρουσιάζει δυσκολία – κουτσαίνει – στο περπάτημα. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη φανέλα και γαλάζιο παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE