LIFESTYLE

Χατζηγιάννης: «Βάζω μια άνω τελεία στο τραγούδι» - «Δεν μπορεί να σε αποτρέψει κανείς να γράψεις μουσική» - Δείτε βίντεο

Χατζηγιάννης: «Βάζω μια άνω τελεία στο τραγούδι» - «Δεν μπορεί να σε αποτρέψει κανείς να γράψεις μουσική» - Δείτε βίντεο

Για την καριέρα του στο τραγούδι, τον διορισμό του και τις προτεραιότητες του Υφυπουργείου Πολιτισμού, μίλησε σήμερα (17/3) ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι η απόφαση που έπρεπε να πάρει για τον διορισμό του ήταν δύσκολη.

«Έπρεπε να ζυγίσω τα πράγματα, να δω τι αφήνω πίσω και ποιες είναι οι προτεραιότητες μου», είπε.

Ερωτηθείς για την καριέρα του στην μουσική και αν εγκαταλείπει εντελώς το τραγούδι, ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι έκανε ένα μεγάλο κύκλο στην δισκογραφία και στην μουσική και βάζει μια άνω τελεία.

«Θέλω να ασχοληθώ με τον Πολιτισμό επειδή με ενδιαφέρει άμεσα ούτως ώστε πράγματα που δεν έχουν τελεσφορήσει στην Κύπρο να τα προχωρήσουμε και να τα νομοθετήσουμε. Η αποχή μου από το τραγούδι είναι μια άνω τελεία, δεν συνάδει το ένα με το άλλο. Το να γράψεις μουσική όμως δεν μπορεί να σου το αποτρέψει κανείς», απάντησε.

Οι προτεραιότητες του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηγιάννης, γνωρίζει την γκάμα των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί γιατί ήταν στην «άλλη πλευρά».

«Υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα όπως το στάτους του καλλιτέχνη, την νομική δηλαδή προστασία των καλλιτεχνών αλλά και η κάρτα νεολαίας που αφορά τα 350 ευρώ σε όσους κλείνουν 18 για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν θεάματα κυρίως από Κύπριους καλλιτέχνες», επεσήμανε.

«Είναι ντροπή να βλέπουμε ανθρώπους της τέχνης να ζουν με ένα μισθό και μια σύνταξη πείνας», σχολίασε.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Χατζηγιάννη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top