Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο τμήμα παρά την έξοδο Κοτσιάτη, από τις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαρτίου, μέχρι τις 5:00 το πρωί αύριο Πέμπτη, 23 Μαρτίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για επιδιόρθωση του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες κυκλοφορίας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Κάνει πίσω ο Φαίδωνος - Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τη θέση αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ

Υπόθεση Τρεμιθούσας: Οργισμένη η κόρη του 75χρονου για την απόφαση Δικαστηρίου - «Πήρε κάθε χάπι στο σπίτι και κατανάλωσε αλκοόλ» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE