Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Eurovision 2023: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης της Κύπρου στον β’ ημιτελικό - Η θέση της Ελλάδας

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αποκαλύφθηκε χθες Τετάρτη από τους διοργανωτές.

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break a Broken Heart» θα εμφανιστεί στην 6η θέση στον β΄ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Στον ίδιο ημιτελικό και η Ελλάδα η οποία θα εμφανιστεί στην 8η θέση με τον Βίκτωρ Βερνίκο Γιούργκενσεν και το τραγούδι «What They Say».

Δείτε τη σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στους δύο ημιτελικούς

Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου μας

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard -γνωστοί για άλλα πρότζεκτ από παλαιότερες Eurovision του με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Δανίας και του Αγίου Μαρίνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE