Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 40χρονου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος φαίνεται να ξυλοκόπησε τους ίδιους τους γονείς του, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03), σε οικία στη Λευκωσία, ενώ μετά τον ξυλοδαρμό οι γονείς του 40χρονου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη πράξη είναι άγνωστοι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των γονιών του, κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Επιβεβαιώνει τη δήλωση ΠτΔ η Κομισιόν - «Η ΕΕ θα είναι στη Γενεύη για άτυπη διάσκεψη»

Επιβεβαιώνει τη δήλωση ΠτΔ η Κομισιόν - «Η ΕΕ θα είναι στη Γενεύη για άτυπη διάσκεψη»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθεί στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάτσιε Μπερεστέτσκι, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, κατά τη μεσημβρινή ενημέρωση των συντακτών, την Πέμπτη, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει σε ποιό επίπεδο θα είναι η εκπροσώπηση αυτή.