ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: «Υπερασπιζόμαστε πλήρως τις αρχές και αξίες μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις»

Αννίτα: «Υπερασπιζόμαστε πλήρως τις αρχές και αξίες μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις»

Στη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, συμμετείχε σήμερα (23/3) η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Σε δήλωσή της μετά το πέρας της Συνόδου τόνισε πως, «η θέση μας ως ΔΗΣΥ είναι η πλήρης υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, η κοινή γραμμή κατεύθυνσης και ενιαίας αντιμετώπισης και ευθύνης από όλα τα κράτη μέλη και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ευρώπης όσον αφορά την ενίσχυση της κοινής αγοράς και ανταγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο».

Αυτούσια η δήλωση της Προέδρου της Βουλής:

Ολοκληρώθηκε σήμερα (23/3) η Σύνοδος Αρχηγών του ΕΛΚ. Συζητήθηκαν οι σημαντικότερες προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί η ΕΕ με πρώτιστο τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία, ενεργειακή κρίση, οικονομικές προκλήσεις και ζητήματα ανταγωνιστικότητας.

Η θέση μας ως ΔΗΣΥ είναι η πλήρης υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, η κοινή γραμμή κατεύθυνσης και ενιαίας αντιμετώπισης και ευθύνης από όλα τα κράτη μέλη και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ευρώπης όσον αφορά την ενίσχυση της κοινής αγοράς και ανταγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο.

Χρειάζεται οι Ευρωπαίοι πολίτες να νιώσουν πως υπάρχει όραμα. Πως υπάρχει πλάνο και κοινή στρατηγική για την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της. Χρειαζόμαστε περισσότερη και ισχυρότερη Ευρώπη στην πράξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top