ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Παρασκευή στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας το πόρισμα Σπηλιοπούλου για το θάνατο της 28χρονης Lesya

Την Παρασκευή στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας το πόρισμα Σπηλιοπούλου για το θάνατο της 28χρονης Lesya

Αύριο Παρασκευή (24/03), αναμένεται να δοθεί στη Νομική Υπηρεσία το πόρισμα της καθηγήτριας ιατροδικαστικής, Χαράς Σπηλιοπούλου, για το θάνατο της 28χρονης Lesya Boykova, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμίου το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Όπως πληροφορούμαστε, το πόρισμα δόθηκε στους ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνίδα καθηγήτρια ιατροδικαστικής, πραγματοποίησε πριν μερικές μέρες αυτοψία στη σκηνή και εξέτασε τον 31χρονο ύποπτο για το θάνατο της 28χρονης.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 08:00 το πρωί, της 11ης Μαρτίου, η Αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από 30χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στην Πέτρα του Ρωμιού, με φίλη του, αυτή πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ για την ανάσυρση της σορού της γυναίκας, κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκει στην Lesia Bykova, 28 ετών από την Ουκρανία, κάτοικο Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top