ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταπέλτης ο Τριανταφυλλίδης: Οι χειρισμοί του Γεν. Εισαγγελέα καταπατούν τα δικαιώματα Άννας και Αθηνάς

Καταπέλτης ο Τριανταφυλλίδης: Οι χειρισμοί του Γεν. Εισαγγελέα καταπατούν τα δικαιώματα Άννας και Αθηνάς

Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα απέστειλε χθες Τετάρτη 22 Μαρτίου ο δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης εκπροσωπώντας την Άννα Αριστοτέλους και την Αθηνά Δημητρίου, εκφράζοντας την έντονη διαφωνία του για τον χειρισμό στην υπόθεση Μιχάλη Κατσουνωτού.

Μάλιστα αναφέρει ότι οι χειρισμοί του Γενικού Εισαγγελέα καταπατούν τα δικαιώματα των πελατισσών του ενώ καταγγέλλει παρεμπόδιση προώθησης καταγγελιών από τις ίδιες.

Τον κατηγορεί πως ο ίδιος άσκησε το δικαίωμα να μην προχωρήσει η ιδιωτική ποινική δίωξη τρεις μέρες πριν την καθορισμένη δίκη, επικαλούμενος και πάλι λόγους δημοσίου συμφέροντος, κάτι που όπως ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει παρακάμπτεται από την ιδιωτική ποινική δίωξη.

Μέσω της επιστολής ο Κρις Τριανταφυλλίδης αιτείται από τον Γενικό Εισαγγελέα για άλλη μια φορά την άδειά του για την καταχώρηση του αρχικού κατηγορητηρίου και να αφεθεί η ποινική υπόθεση που καθορίστηκε στις 24 Μαρτίου να προχωρήσει κανονικά.

Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο στην ιδιωτική ποινική δίωξη κατά Μιχάλη Κατσουνωτού αφορά κατάχρηση εξουσίας. Συγκεκριμένα, κατηγορείται: ότι ο ίδιος ενήργησε αυθαίρετα βλέποντας τα δικαιώματα άλλου, ενώ ήταν μέλος της Αστυνομίας, ζήτησε από κρατούμενο βίντεο για να βλάψει τη διεύθυνση των Φυλακών σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Δείτε την επιστολή του Κρις Τριανταφυλλίδη αλλά και την επιστολή από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top