ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαμός» στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης

«Χαμός» στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το Κτηματολόγιο, θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδρύματος στα μέσα μαζικής δικτύωσης, οι διαδικτυακές πύλες και το σύστημα υποβολής αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών/τριών δεν λειτουργούν μέχρι νεοτέρας λόγω περιστατικού κυβερνοεπίθεσης.

«Το Πανεπιστήμιο θα ενημερώνει σχετικά με την επίλυση των περιστατικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας», τονίζεται στην ανάρτηση.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΠΚ:

«To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) αντιμετωπίζει από τις 27 Μαρτίου 2023 σοβαρό περιστατικό κυβερνοεπίθεσης. Για τον λόγο αυτό, κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου δεν είναι προσβάσιμες μέχρι τη διερεύνηση και επίλυση των περιστατικών. Συγκεκριμένα, δεν παρέχεται –προληπτικά– πρόσβαση στη(ν) Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης, Διαδικτυακή Πύλη Υποψηφίων Φοιτητών και σε άλλες καίριες υπηρεσίες που αφορούν κυρίως την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΚΥ λαμβάνουν εσωτερική ενημέρωση. Όπου υπάρχουν προθεσμίες, όπως για παράδειγμα για θέσεις εργοδότησης, θα δοθούν σχετικές παρατάσεις.

Σημειώνεται ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου συνεργάζονται με διάφορους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων. Οι κρίσιμες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα επανέλθουν μόλις υπάρξει ομαλότητα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top