Η έκπληξη για τα γενέθλια της Γαβριέλα Ζάρτηλα στο «Πρωτοσέλιδο» κι ο… σίφουνας Γιώτα Δαμιανού – Δείτε βίντεο

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Γαβριέλα Ζάρτηλα στο «Πρωτοσέλιδο» κι ο… σίφουνας Γιώτα Δαμιανού – Δείτε βίντεο

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Σίγμα» Γαβριέλα Ζάρτηλα και η παραγωγή της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» της έκανε έκπληξη.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, εισέβαλαν στο στούντιο η Γιώτα Δαμιανού και άλλα μέλη της εκπομπής «Ήρθε κι έδεσε» έχοντας ανά χείρας την γενέθλια τούρτα, τα κεράκια της οποίας, ωστόσο, έσβησαν κατά την μεταφορά.

Μέχρι η δημοσιογράφος του Sigmalive Φρόσω Βιολάρη να ψάξει και να φέρει αναπτήρα για να ανάψουν εκ νέου τα κεράκια, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ρώτησε εάν η τούρτα ήταν διαιτητική ή νηστίσιμη. Την απάντηση έδωσε η Γιώτα Δαμιανού λέγοντας ότι είναι νηστίσιμη.

Αφού η Γιώτα Δαμιανού και η παρέα της τραγούδησαν «Να ζήσεις Γαβριέλλα και χρόνια πολλά…», η Γαβριέλλα αφού έκανε ευχή έσβησε τα κεράκια της, χωρίς να αποκαλύπτει την ηλικία της.

Πάντως, στο πλαίσιο της έκπληξης, η Γιώτα Δαμιανού φρόντισε να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Αρχικά όταν πλησίασε τον Ανδρέα Δημητρόπουλο για να ακούγεται κι είδε το πλάνο πίσω της, τον έσπρωξε για να λάβει τη θέση του, ενώ λίγο πριν την αποχώρησή της από το στούντιο, σκόνταψε σε βοηθητικό τραπεζάκι, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα Δημητρόπουλου: «Σιγά κοριτσάκι μου».

«Ήταν ο σίφουνας Γιώτα Δαμιανού και η παρέα του Ήρθε κι έδεσε μαζί μας», ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

Η εκλογή μεταβατικού προέδρου στην ΕΔΕΚ, που ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, μόνο μια τυπική εσωκομματική διαδικασία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αντίθετα, αποτελεί το πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τη βαθιά κρίση που προκάλεσε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, την παραίτηση του Νίκου Αναστασίου από την προεδρία και το θυελλώδες Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της 5ης Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE