Άγιον Όρος: Με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν τον αγνοούμενο μοναχό

Άγιον Όρος: Με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν τον αγνοούμενο μοναχό

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Άγιον Όρος για τον εντοπισμό 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε, χθες το μεσημέρι, στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε (σ.σ. ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας).

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής. Σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή και εθελοντές - διασώστες του ΟΦΚΑΘ για να συνδράμουν στις έρευνες με τεχνικά μέσα, όπως drones και θερμικές κάμερες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE