Άγιον Όρος: Με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν τον αγνοούμενο μοναχό

Άγιον Όρος: Με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν τον αγνοούμενο μοναχό

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Άγιον Όρος για τον εντοπισμό 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε, χθες το μεσημέρι, στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε (σ.σ. ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας).

Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής. Σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή και εθελοντές - διασώστες του ΟΦΚΑΘ για να συνδράμουν στις έρευνες με τεχνικά μέσα, όπως drones και θερμικές κάμερες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.