ΔΙΕΘΝΗ

Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του ζουν χωριστά

Μελάνια Τραμπ: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του ζουν χωριστά

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ζουν ξεχωριστή ζωή και κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να οδεύουν προς το διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρώην πρώτη κυρία είναι άφαντη τις τελευταίες μέρες και κυρίως δεν ήταν στο πλευρό του συζύγου της όταν εκείνος εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή για την ιστορική του ακρόαση στο δικαστήριο.

Πηγές από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αν και ζει μαζί στο Μαρ-Α-Λάγκο κάνει χωριστές ζωές και συναντιέται μόνο για το περιστασιακό δείπνο στην έπαυλη στο Παλμ Μπιτς.

«Οι δρόμοι τους μόλις και μετά βίας διασταυρώνονται», δήλωσε μια πηγή. «Η Μελάνια δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Το να κατηγορείται ο σύζυγός της ότι την απατά όχι μόνο μία αλλά δύο φορές είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Δεν είναι περίεργο που ο κόσμος πιστεύει το διαζύγιο είναι προ των πυλών για τον Τραμπ».

Από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2021, η Μελάνια απουσιάζει διαρκώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τις πρώην πρώτες κυρίες να κάνουν ένα βήμα πίσω από τη δημόσια ζωή μετά την προεδρία του συζύγου τους, η έκταση της εξαφάνισης της Μελάνια έχει προκαλέσει περιέργεια και εικασίες σχετικά με την κατάσταση του γάμου της.

Πού βρίσκεται λοιπόν η κυρία Τραμπ; Όταν ο σύζυγός της πέταξε για τη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα ενόψει της εμφάνισής του στο δικαστήριο την Τρίτη σχετικά με τις κατηγορίες ότι δωροδόκησε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και το μοντέλο Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, εκείνη δεν ήταν μαζί του.

Ο πρώην πρόεδρος είχε στο πλευρό του πλήθος βοηθών από την προεκλογική του εκστρατεία, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Έρικ Τραμπ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μελάνια ζει στο Mar-a-Lago και μέλημά της είναι η ανατροφή του 17χρονου γιου της, Μπάρον.

Την περασμένη Πέμπτη, όταν έγινε γνωστή η είδηση της παραπομπής του Τραμπ, δείπνησε μαζί του στο σπίτι τους.

Η Μελάνια απέχει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρησιμοποιεί κυρίως το Twitter.

Ωστόσο, τα tweets της είναι σποραδικά και δεν έχει σχολιάσει πολιτικά θέματα ή τρέχοντα γεγονότα μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

Υπήρξαν φήμες και εικασίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Μελάνια, με ορισμένες αναφορές να αναφέρουν ότι μπορεί να σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Φέρεται να επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον σύζυγό της όταν μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς και η Μελάνια δεν τους έχει σχολιάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιμετώπισε σημαντικές επικρίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Πρώτη Κυρία, με πολλούς να την επικρίνουν ότι ήταν απόμακρη και αποκομμένη από το κοινό.

Ορισμένοι έχουν υποθέσει ότι η απουσία της από τη δημοσιότητα μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο μπορεί να είναι μια προσπάθεια να αποφύγει περαιτέρω έλεγχο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top