Τζούλι Φίσερ: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν τη συνεργασία της Κύπρου στις κυρώσεις κατά Ρωσίας»

Τζούλι Φίσερ: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν τη συνεργασία της Κύπρου στις κυρώσεις κατά Ρωσίας»

Οι αμερικανικές αρχές εκτιμούν τη συνεργασία των αντίστοιχων κυπριακών ως προς την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter τη Μεγάλη Πέμπτη η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο Τζούλι Φίσερ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «τέθηκε σε ισχύ ένας νέος γύρος χαρακτηρισμών κατά φυσικών και νομικών προσώπων-κλειδιά που επιτρέπουν τη συνέχιση του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας».

«Οι ΗΠΑ εκτιμούν ιδιαίτερα την υποστήριξη και τη συνεργασία μεταξύ των αμερικανικών και των κυπριακών αρχών για τη διασφάλιση του συντονισμού ώστε (τα παραπάνω πρόσωπα) να λογοδοτήσουν», είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα σχετικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ - Ζήτησε πλήρη διερεύνηση των στοιχείων

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE