Ανείπωτη θλίψη: Απεβίωσε η Κλέλια Πετρίδου - «Πλέον είσαι ελεύθερη χωρίς εμπόδια και περιορισμούς...»

Ανείπωτη θλίψη: Απεβίωσε η Κλέλια Πετρίδου - «Πλέον είσαι ελεύθερη χωρίς εμπόδια και περιορισμούς...»

«Έφυγε» από την ζωή η Κλέλια Πετρίδου, βυθίζοντας στην θλίψη την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.), της οποίας ήταν μέλος.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Κλέλιας, η Οργάνωση Παραπληγικών αναφέρει ότι η Κλέλια εργάστηκε όσο λίγοι για την αναβάθμιση της προσβασιμότητας στην Κύπρο και για αυτό η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου την τίμησε ανακηρύσσοντας την επίτιμο μέλος.

«Η απλότητα, πραότητα, ευγένεια και εργατικότητα σου θα είναι πάντα στη μνήμη μας. Αιωνία σου η μνήμη αγαπητή Κλέλια! Εκεί που βρίσκεσαι πλέον είσαι ελεύθερη χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση!», σημείωσε η Ο.ΠΑ.Κ.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Τα άτομα με αναπηρίες έχασαν σήμερα μια πραγματική φίλη, ακούραστο εργάτη για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ στη χώρα μας. Η αγαπημένη μας Clelia Petridou δυστυχώς έφυγε ξαφνικά μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τα τελευταία χρόνια η Κλέλια είχε συμπτώματα τετραπληγίας λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Η Κλέλια εργάστηκε όσο λίγοι για την αναβάθμιση της προσβασιμότητας στη χώρα μας και για αυτό η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου την τίμησε ανακηρύσσοντας την επίτιμο μέλος. Η απλότητα, πραότητα, ευγένεια και εργατικότητα σου θα είναι πάντα στη μνήμη μας.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητή Κλέλια!

Εκεί που βρίσκεσαι πλέον είσαι ελεύθερη χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση!

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.ΠΑ.Κ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους της αείμνηστης Κλέλιας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE