ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποβάλλει παραίτηση σύσσωμο το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου – Αυτοί είναι οι λόγοι – «Θα διαλυθούμε, θα χαθούμε…» - Βίντεο

Υποβάλλει παραίτηση σύσσωμο το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου – Αυτοί είναι οι λόγοι – «Θα διαλυθούμε, θα χαθούμε…» - Βίντεο

Στον Έπαρχο Πάφου μεταβαίνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου για να υποβάλει την παραίτηση του.

Ο Κοινοτάρχης Νέου Χωρίου, Ανδρέας Χριστοδούλου Μάχιμος, μιλώντας στο OMEGA, στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ανέφερε ότι «όλα τα μέλη και ο Κοινοτάρχης υποβάλλουν την παραίτησή τους και οι λόγοι είναι γνωστοί»

«Δεν μας λαμβάνει κανένας υπόψη, έχει τέσσερις βουλευτές η Πάφος και δεν υπάρχουν. Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας να μας πάρει ένα τηλέφωνο γιατί φωνάζουμε ή γιατί έχουμε παράπονο. Δεν θέλουμε τίποτα το παράλογο. Ζητούμε να μείνουμε σύμπλεγμα Κοινοτήτων όπως είμαστε στο αρχικό σχέδιο που έβγαλε το Υπουργείο Εσωτερικών με την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου», είπε συγκεκριμένα.

«Έκαναν τρία κομμάτια τις κοινότητες του Ακάμα. Είναι απαράδεχτο για συμφέροντα ορισμένων. Ζητούμε να γίνει κάποια τροποποίηση του νόμου», πρόσθεσε.

«Το Νέο Χωρίο είναι η καρδιά του Ακάμα. Ό,τι θέλουν κάνουν. Υποστήριξε και το ΑΚΕΛ για μια χούφτα ψήφων των οικολόγων προεκλογικά. Οι εκλογές τελείωσαν. Παίζονται πολιτικά κομματικά συμφέροντα, δεν θα το πληρώνουμε εμείς οι Κοινότητες», είπε ο κύριος Μάχιμος.

Όσο αφορά τις συνέπειες που τους οδηγούν στην παραίτηση, ο κοινοτάρχης Νέου Χωρίου σημείωσε ότι «αν ενταχθούμε στον Δήμο θα διαλυθούμε, θα χαθούμε. Το μεγάλο ψάρι πάντα τρώει το μικρό. Είναι τα εισοδήματα της κοινότητας τα οποία θα πέφτουν κάτω στον Δήμο. Δεν θα υπάρχει κοινοτικό Συμβούλιο»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top