Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε από 33χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ότι είχε κλαπεί ένα ψυγείο από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος του.
Την Δευτέρα ο παραπονούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε το ψυγείο του να διαφημίζεται προς πώληση σε συγκεκριμένη σελίδα διαδικτύου FB από συγκεκριμένο πρόσωπο, ηλικίας 62 ετών, κάτοικο χωριού Πάφου. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και το απόγευμα της Δευτέρας διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε το εν λόγω ψυγείο και κατασχέθηκε.
Ακολούθως το ψυγείο επεστράφηκε στον ιδιοκτήτη ενώ ο 62χρονος που απασχόλησε και στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες υποθέσεις συνελήφθη και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λαβύρινθος μέχρι και οκτώ ψηφοδέλτια στις εκλογές του 2024
Άλλαξε το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων, αλλά όχι και οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού
Έρχεται εφαρμογή στα κινητά για ραντεβού με τα ΚΕΠ - Θα μιλάμε και από την κάμερα με τους λειτουργούς - Ποιες υπηρεσίες αφορά
«Στα μαχαίρια» για το e-kalathi: Σύγκριση τιμών για βοήθεια των καταναλωτών – Ανταγωνισμό και κλείσιμο φοβούνται οι υπεραγορές
Έπιασε δουλειά στην Ελεγκτική η Αθηνά Δημητρίου - Καμία συζήτηση για Αριστοτέλους - Πότε λήγει (ξανά) η άδειά της
Ψάχνουν ένα πρόσωπο για την έκρηξη στο όχημα της Μαρίας Κακογιάννη - Είχε προσωπικές διαφορές με την μητέρα της