Υπό τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για φερόμενη υποβοήθηση παράνομης διέλευσης

Υπό τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα για φερόμενη υποβοήθηση παράνομης διέλευσης

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, υποβοήθηση παράνομης διέλευσης σε υπήκοο τρίτης χώρας και πλαστοπροσωπία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 24.4.23 και ώρα 16:00 στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα ηλικίας 41 ετών με κυπριακή υπηκοότητα με προορισμό τη Γαλλία. Αυτή είπε, ο κ. Νικολάου, συνοδεύονταν από νεαρό πρόσωπο, που παρουσιάστηκε ότι είναι ηλικίας 16 ετών, τον οποίο παρουσίασε ως γιο της.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο του 16χρονου ήταν γνήσιο όμως το πρόσωπο του νεαρού δεν ομοίαζε με τη φωτογραφία που έφερε και υπήρχε και ηλικιακή διαφορά.

Ανακρινόμενος ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ηλικίας 28 ετών και όχι 16. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE