Εντοπίστηκε νεκρός 73χρονος στο σαλόνι του διαμερίσματός του – Αποκλείστηκε η σκηνή – Εντατικές οι έρευνες από την Αστυνομία

Εντοπίστηκε νεκρός 73χρονος στο σαλόνι του διαμερίσματός του – Αποκλείστηκε η σκηνή – Εντατικές οι έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος Βρετανός σε διαμέρισμα στην Πάφο χθες (27/04) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 73χρονος Βρετανός εντοπίστηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα νεκρός στο σαλόνι του διαμερίσματός του.

Ο ηλικιωμένος είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου 10 μέρες με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν τα μέλη της Δύναμης.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ιατροδικαστής για αυτοψία στη σκηνή.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Βρετανό, ηλικίας 73 ετών, ο οποίος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του που να υποδεικνύουν εγκληματική πράξη και ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από αιφνίδιο θάνατο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, η οποία θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και η Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE