Χειροπέδες σε 35χρονο - Κατηγορείται για 27 υποθέσεις - Έκλεβε μέχρι και πρατήρια

Χειροπέδες σε 35χρονο - Κατηγορείται για 27 υποθέσεις -  Έκλεβε μέχρι και πρατήρια

Στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 35 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/01/2023 – 26/04/2023 στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και στην περιοχή Μόρφου.

Ο 35χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 27 υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, νυχτερινή διάρρηξη χώρου λατρείας και κλοπή, διάρρηξη κτιρίου και κλοπή, απόπειρας διάρρηξης και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που διερευνώνται, περιλαμβάνονται δέκα υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από πρατήρια καυσίμων.

Το συνολικό ύψος της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα 17.500 ευρώ περίπου, ενώ το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πιο πάνω αδικημάτων, υπολογίζεται πέραν των 4.500 ευρώ.

Ο 35χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE