ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί επικίνδυνα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ - Συνελήφθη 20χρονος

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί επικίνδυνα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ - Συνελήφθη 20χρονος

Στην σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 02:30 ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν σε περιπολία στην οδό Τάφοι των Βασιλέων αντιλήφθηκαν όχημα να οδηγείται επικίνδυνα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι έγινε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του σβήνοντας τα φώτα πορείας. Συνέχισε επίσης να οδηγεί επικίνδυνα αλόγιστα σε διάφορους δρόμους.

Τελικά κατέληξε στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων όπου στις 02:35 σταμάτησε μόνος του. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγείτο από 20χρονο με συνοδηγό 18χρονο.

Πρόσθεσε ότι σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο 20χρονος οδηγός φέρεται να είχε ένδειξη 21mg αντί 9mg και επίσης ήταν θετικός και σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού ένα σακκουλάκι με κάναβη βάρους 3,6 γραμμάρια.

Συνελήφθηκε και αφού οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top