LIFESTYLE

Η Ελίζαμπεθ Μος, η Κέιτ Χάντσον και η Κάια Γκέρμπερ θα πρωταγωνιστήσουν στο θρίλερ «Shell»

Η Ελίζαμπεθ Μος, η Κέιτ Χάντσον και η Κάια Γκέρμπερ θα πρωταγωνιστήσουν στο θρίλερ «Shell»

Η Ελίζαμπεθ Μος, η Κέιτ Χάντσον και η Κάια Γκέρμπερ έχουν επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσουν στο ψυχολογικό θρίλερ «Shell».

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Μαξ Μινγκέλα «διαδραματίζεται σε ένα εγγύς μέλλον, όταν η πολιτισμική εμμονή της ανθρωπότητας με τη νεότητα και την ομορφιά φτάνει σε νέα άκρα» σύμφωνα με την περίληψη.

Η Black Bear International θα παρουσιάσει το κινηματογραφικό έργο σε διεθνείς αγοραστές στις Κάννες και έχει επίσης αναλάβει την απευθείας διανομή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

«Η Σαμάνθα, ηθοποιός (Ελίζαμπεθ Μος) κάνει μία δοκιμαστική περιποίηση στη Shell, πρωτοποριακή εταιρεία ευεξίας και ομορφιάς που υπόσχεται να κρατήσει τους πελάτες της για πάντα νέους. Η ζωή και η καριέρα της Σαμάνθα μεταμορφώνονται από θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται και αναπτύσσει φιλία με την CEO της Shell, την εξαιρετικά λαμπερή Ζόι Σάνον (Κέιτ Χάντσον). Όταν μια σειρά από πρώην ασθενείς της Shell εξαφανίζονται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σταρ των social media, Κλόι Μπένσον (Κάια Γκέρμπερ), η Σαμάνθα αρχίζει να φοβάται ότι μπορεί να κινδυνεύσει και η ίδια».

Ο Μαξ Μινγκέλα έχει καθιερωθεί με το ταλέντο του τόσο πίσω όσο και μπροστά από την κάμερα. Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Teen Spirit» με πρωταγωνιστές την Ελ Φάνινγκ, τη Ρεμπέκα Χολ και τον Ζλάτκο Μπούριτς το 2018.

«Το "Shell" είναι μία εξαιρετικά διασκεδαστική ταινία με εμβληματικούς χαρακτήρες και οικουμενικά θέματα που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους ανθρώπους να συζητάνε πολύ μετά την αποχώρησή τους από τον κινηματογράφο» δήλωσε για τη νέα του ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top