Την είδε... Σουμάχερ 35χρονος στη Λεμεσό - Έτρεχε με 130 χιλιόμετρα σε δρόμο με όριο 50

Την είδε... Σουμάχερ 35χρονος στη Λεμεσό - Έτρεχε με 130 χιλιόμετρα σε δρόμο με όριο 50

Με ταχύτητα 130 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 50 ΧΑΩ οδηγούσε αυτοκίνητο 35χρονος, ο οποίος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε, στη Λεμεσό. Δεύτερος οδηγός, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 99 χιλιομέτρων σε δρόμο με όριο τα 50 ΧΑΩ, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης. Ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή και αφού συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης οχήματος με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Λίγο αργότερα, στις 10.15 το βράδυ, στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ανακόπηκε ο 20χρονος οδηγός, από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας. Αυτός επίσης συνελήφθη για οδήγηση οχήματος με υπερβολική ταχύτητα και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Τροχονομικοί έλεγχοι διεξάγονται καθημερινά από την Αστυνομία με στόχο την πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων και την αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE