Άγρια συμπλοκή στο Πουρνάρα – «Έπεσε» ξύλο και πετροβολισμοί – Τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα – Τρείς συλλήψεις ανήλικων

Άγρια συμπλοκή στο Πουρνάρα – «Έπεσε» ξύλο και πετροβολισμοί – Τραυματίστηκαν πέντε πρόσωπα – Τρείς συλλήψεις ανήλικων

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/5) στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:30 το απόγευμα αλλοδαποί που διαμένουν στο Πουρνάρα, για άγνωστους λόγους, «πιάστηκαν» στα χέρια και ξεκίνησαν να ρίχνουν πέτρες μεταξύ τους.

Από τον καυγά, τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε πρόσωπα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και πέρασε χειροπέδες σε τρείς ανήλικους (δύο 17χρονους και ένα 16χρονο), που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Οι τρείς ανήλικοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι εξετάσεις από την Αστυνομία συνεχίζονται.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE