Εικόνες που προκαλούν αηδία: Πήραν Κύπριους μαθητές για να διαμείνουν σε ξενοδοχείο γεμάτο με κατσαρίδες και ποντικούς - Βίντεο
31.05.2023 - 12:43
Αγανακτισμό εκφράζουν οι γονείς μαθητών Λυκείου, οι οποίοι πήγαν για εκπαιδευτική εκδρομή χθες (30/5) στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Alpha Καλημέρα», οι μαθητές του Λυκείου, όταν μετέβηκαν για να διαμείνουν σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες αηδίας. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο με κατσαρίδες και τρωκτικά, οι τοίχοι του ήταν ξεκολλημένοι, τα πλακάκια ήταν σπασμένα και γενικότερα οι συνθήκες υγιεινής ήταν άθλιες.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Δώρος Ελευθερίου, ένας εκ των παραπονούμενων γονέων, τα παιδιά κοιμήθηκαν μόνο δύο ώρες ενώ τις υπόλοιπες ώρες ύπνου τις έβγαλαν στο λεωφορείο.
«Πρόκειται για μία άθλια κατάσταση του ξενοδοχείου», επεσήμανε, ενώ διερωτάται πώς επέτρεψε το Υπουργείο τα παιδιά να διαμείνουν για την εκδρομή τους εκεί.
«Όλη νύχτα προσπαθούσαμε οι γονείς να διαχειριστούμε την κατάσταση, άτομα του Συνδέσμου Γονέων μιλούσαν με τους εκπαιδευτικούς και υπεύθυνους της εκδρομής», σημείωσε.
Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.