Εύα Καϊλή: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της

Εύα Καϊλή: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Εύα Καϊλή στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, με την ίδια να υποθέτει πως ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ώστοσο όπως είπε, όταν και η ίδια συνελήφθη, βίωσε το απόλυτο σοκ.

«Έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να δω το παιδί μου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει με τον άντρα μου. Όλα όσα συνέβαιναν πήγαιναν να με τρελάνουν. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη», συνεχίζει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και συμπληρώνει: «Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Επιπλέον, διαψεύδει ότι βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στο σπίτι της . Μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζει, βρίσκονταν μόνο χρήματα που ήταν η αμοιβή της από το ευρωκοινοβούλιο. Επιβεβαίωσε πως πράγματι ο Παντσέρι, ερχόταν τακτικά στο σπίτι, ωστόσο διέψευσε κάθε οικονομική συναλλαγή μαζί του.

Παράλληλα, άφησε αιχμές λέγοντας ότι η σύλληψη της ενδεχομένως να οφείλεται στις πρωτοβουλίες της όσον αφορά τα συστήματα παρακολούθησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την δίωξη της, ίσως να κρύβονται μυστικές υπηρεσίες Ευρωπαϊκών χωρών.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE