Τατάρ: Μια δυνατή Τουρκία είναι σημαντική για εμάς

Τατάρ: Μια δυνατή Τουρκία είναι σημαντική για εμάς

Μια δυνατή Τουρκία είναι σημαντική για ένα δυνατό ψευδοκράτος, είπε ο τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα το βράδυ της Κυριακής από την Τουρκία, όπου μετέβη για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου Προέδρου.

Σε δηλώσεις του στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ είπε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του μίλησε για μια νέα περίοδο για την Τουρκία.

Είπε ακόμα ότι στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρχηγούς κρατών στους οποίους εξήγησε το όραμα της «τδβκ» αλλά και τη θέση της τ/κ πλευράς για τη λύση του Κυπριακού.

Αναφερόμενος στον νέο τουρκικό Υπουργικό συμβούλιο είπε ότι θα δουλέψουν με την «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα για σύσφιγξη των σχέσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.