ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαρτυρία από την 25χρονη τουρκοκύπρια - «Νομίζω ότι μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένοι»

Μαρτυρία από την 25χρονη τουρκοκύπρια - «Νομίζω ότι μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένοι»

«Λιποθύμησα στη σκέψη…άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν στο νοσοκομείο», δήλωσε η 25χρονη τουρκοκύπρια Asya Karaali όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mynet.

Η τελειόφοιτη Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Eastern Mediterranean στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε το πρωί και είπε ότι αφού έφυγε από ένα χώρο διασκέδασης με φίλες της, παρενοχλήθηκε από τρεις Ελληνοκύπριους.

«Είχα μια πολύ κακή εμπειρία. Ο μεγαλύτερος παράγοντας που έπαιξε ρόλο σε αυτό το περιστατικό ήταν ότι ήμουν γυναίκα. Νομίζω ότι μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν χρήση ναρκωτικών ή όχι. Mε ρώτησαν αν ήμουν Τουρκάλλα, ίσως αν έλεγα ότι είμαι Ισπανίδα επρόκειτο να δεχθώ ξανά επίθεση. Δεν θέλω να παρουσιάσω την επίθεση ως ρατσισμό. Νομίζω ότι θύμωσαν επειδή αρνήθηκα την παρενόχλησή τους», είπε

Ανέφερε ότι ένας από αυτούς την έριξε από τοίχο δύο μέτρων. «Λιποθύμησα στη σκέψη, άνοιξα τα μάτια μου στο νοσοκομείο. Όταν ξύπνησα, δεν ένιωσα τίποτα. Έπαθα ένα σοβαρό τραύμα. Ακόμα και όταν μιλούσα στην ελληνοκυπριακή Αστυνομία για το περιστατικό, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Όταν πήγα στον βορρά και γύρισα σπίτι, δεν μιλούσα καν στη μητέρα μου. Αλλά οι φίλοι μου είπαν ότι έκλαψα πολύ».

Σημείωσε ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ του συμβάντος. «Πήγα στο νότο δύο συνεχόμενες ημέρες και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία, οπότε δεν μπορούσα να ξεπεράσω το σοκ του συμβάντος. Νιώθω έναν απίστευτο φόβο, ανασφάλεια και απογοήτευση. Δεν μπορώ να εκφράσω πλήρως τα συναισθήματά μου», ανέφερε.

Η Karaali δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την Ελληνοκυπριακή Αστυνομία, οι δύο δράστες που συνελήφθησαν δεν είπαν τίποτα στην αστυνομία και είπε: «Η αστυνομία τους ανέκρινε, αλλά δεν μίλησαν».

Έλαβε και θετικά και αρνητικά μηνύματα και από Ελληνοκύπριους και από Τούρκους

Αναφερόμενη στην περίοδο που έζησε μετά το περιστατικό, η Karaali δήλωσε ότι «δεν μου έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο νοσοκομείο της ελληνοκυπριακής πλευράς» και δήλωσε ότι την φρόντισε η ελληνοκυπριακή Αστυνομία. Δηλώνοντας ότι έλαβε μηνύματα συμπαράστασης από τους Έλληνες, ο Karaali είπε, «Ναι, υπάρχουν και Έλληνες που δεν τους αρέσουν και στέλνουν άσχημα μηνύματα, αλλά έχω λάβει και θετικά και αρνητικά μηνύματα από τους Τούρκους. Υπήρξαν και ελληνοκύπριοι πολιτικοί που τηλεφώνησαν».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

• Η Κατανομή Ελλαδικών Πανεπιστημιακών Σχολών στην Κύπρο: Αναγκαία η Ισορροπία και η Δικαιοσύνη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν οι 13 τροποποιήσεις για το δικαίωμα ψήφου από τα 17 - Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

• ΤΖΟΚΕΡ: Ζαλίζει το ποσό μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ - Τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία

• Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τα καυτά φιλιά

• Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Χαστούκισε ντελιβερά, του άρπαξε το κινητό και έγινε καπνός - Τι συνέβη



Χαρτσιώτης: Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση νεανικής παραβατικότητας

Χαρτσιώτης: Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση νεανικής παραβατικότητας

Όπως σε όλα τα προβλήματα, έτσι και η αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας και βίας χρειάζεται συλλογικότητα και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο αλλά προχωρά με πρακτικές και ουσιαστικές δράσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top