ΥΓΕΙΑ

Πόσες θερμίδες χάνουμε όταν καθαρίζουμε την κουζίνα μας

Πόσες θερμίδες χάνουμε όταν καθαρίζουμε την κουζίνα μας

Το να έχει κανείς μια κουζίνα που λάμπει φαίνεται σαν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, σαν πονοκέφαλος και σαν μια καλή σωματική εξάσκηση. Το τελευταίο φαίνεται να είναι όντως αλήθεια, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πράγματι, μια ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών καθαριότητας μέτρησε τις θερμίδες που κατανάλωναν 10 εργαζόμενοί της ενώ καθάριζαν πέντε σπίτια και έπειτα ανέλυσαν το ποσοστό των θερμίδων που έχασαν καθαρίζοντας κάθε δωμάτιο. Φυσικά, κάθε άτομο χάνει θερμίδες με διαφορετικό τρόπο και έχει άλλους προσωπικούς στόχους, ωστόσο βρήκαν ένα κοινό στοιχείο: τον περισσότερο χρόνο καθαριότητας, ανεξάρτητα από τα δωμάτια που είχε το κάθε σπίτι, οι καθαριστές τον πέρασαν στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχασαν κατά μέσο όρο 276 θερμίδες, μόνο και μόνο καθαρίζοντας την κουζίνα.

Οπότε τα νέα είναι καλά. Την επόμενη φορά που δεν θα έχετε όρεξη να καθαρίσετε την κουζίνα σας σκεφτείτε το σαν μια καλή σωματική άσκηση κι έτσι θα έχετε ένα επιπλέον κίνητρο να το κάνετε: τις θερμίδες που θα χάσετε χωρίς καν να το καταλάβετε!

ΠΗΓΗ: olivemagazine

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top