Μικρή έκταση άγριας βλάστησης έκαψε πυρκαγιά κοντά στο Συνοικισμό Λιοπετρίου - Διερευνώνται τα αίτια

Μικρή έκταση άγριας βλάστησης έκαψε πυρκαγιά κοντά στο Συνοικισμό Λιοπετρίου - Διερευνώνται τα αίτια

Μικρή έκταση χαμηλής άγριας βλάστησης έκαψε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στον Συνοικισμό Λιοπετρίου της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14.45 το μεσημέρι.

Προστίθεται ότι «η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 15:40 προτού επεκταθεί, καίγοντας μικρή έκταση καλυπτόμενη από χαμηλή άγρια βλάστηση».

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό οχήματα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Tην ερχόμενη Δευτέρα φθάνει στην Κύπρο για επαφές η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE