Πυρκαγιά σε ψησταριά στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο δύο άτομα με εγκαύματα στα χέρια

Πυρκαγιά σε ψησταριά στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο δύο άτομα με εγκαύματα στα χέρια

Σε κινητοποίηση τέθηκε την Κυριακή (25/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά σε ψησταριά παρασκευής φαγητού στην Λεωφόρο Αγίου Παύλου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά οφείλεται σε κάρβουνο και επεκτάθηκε στο φουγάρο.

Για την κατάσβεση της χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση νερού και έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν  ζημιές στο φουγάρο , στην ψησταριά και στην βαφή του κτιρίου.

Παράλληλα δύο εργαζόμενοι στο Σωματείο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω εγκαυμάτων στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE