Χειροπέδες σε 28χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτου

Χειροπέδες σε 28χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτου

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, άντρας ηλικίας 28 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα σήμερα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο, έξω από την κατοικία της ιδιοκτήτριας του, στον Στρόβολο. Μέλη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία κατά τη διερεύνηση από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, εναντίον του 28χρονου υπόπτου. Αυτός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11.00 πριν το μεσημέρι. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του διάρκειας έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE