Σέρφερ στην Αυστραλία βρήκε Rolex σφηνωμένο κάτω από βράχο στο βυθό το οποίο λειτουργεί ακόμη

Σέρφερ στην Αυστραλία βρήκε Rolex σφηνωμένο κάτω από βράχο στο βυθό το οποίο λειτουργεί ακόμη

Αυστραλός σέρφερ Ματ Κάντιμπι ενώ έκανε ψαροντούφεκο στο Noosa Heads, μια παράκτια πόλη στην Αυστραλία, βρήκε ένα θησαυρό.

Κάτω από ένα βράχο ήταν θαμμένο ένα vintage Rolex Submariner.

«Απλώς κολυμπούσα με αναπνευστήρα γύρω από τις ίδιες περιοχές που συνήθως πηγαίνω στη Noosa. Κοιτάζοντας, παρατήρησα ένα Rolex Submariner με το λουράκι του πιασμένο κάτω από ένα βράχο», είπε ο Κάντιμπι μιλώντας στο περιοδικό Fratello.

Το Rolex ήταν σε κακή κατάσταση. Η κάσα και η στεφάνη του ρολογιού ήταν αγνώριστα από τη θάλασσα. Το κρύσταλλο είχε πολλές γρατζουνιές. Αυτό κατέστησε πολύ δύσκολη ακόμη και την αναγνώριση ρολογιού.

Ο σέρφερ αρχικά πίστευε ότι αυτό το ρολόι που βρήκε ήταν μια φτηνή απομίμηση. Ωστόσο το συγκεκριμένο Rolex ήταν αυθεντικό και είχε βγει στην παραγωγή μεταξύ των αρχών της δεκαετίας του 1960 και του τέλους της δεκαετίας του 1980.

Το ρολόι εξακολουθεί να λειτουργεί, σύμφωνα με τον σέρφερ, γεγονός που δείχνει τη στιβαρότητα ενός ρολογιού Rolex, το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για καταδύσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE