ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος φορτώνεται νέες αυξήσεις στα καύσιμα» - Πυρά εναντίον Χριστοδουλίδη

ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος φορτώνεται νέες αυξήσεις στα καύσιμα» - Πυρά εναντίον Χριστοδουλίδη

Με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στις αυξήσεις στα καύσιμα και στις αποφάσεις της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Από σήμερα όλη η Κύπρος θα φορτωθεί νέες αυξήσεις στα καύσιμα. Η απόφαση της κυβέρνησης να τερματίσει τα μέτρα για τα καύσιμα και το ρεύμα οδηγεί σε αλυσιδωτές αυξήσεις πλήττοντας και την κοινωνία και την οικονομία.

Παρόλο που τα αυξημένα έσοδα του κράτους επέτρεπαν τη συνέχιση των μέτρων, η κυβέρνηση επέλεξε να τα τερματίσει χωρίς κανένα πλάνο και κανένα σχεδιασμό για άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν.

Το ΑΚΕΛ καλεί εκ νέου την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη και τα συγκυβερνώντα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, να σταματήσουν να ακολουθούν τις πολιτικές με τις οποίες κυβέρνησε ο ΔΗΣΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE