Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Εκείνη την ημέρα ήμουν σε έκσταση, σαν να ξεκαθάρισε το τοπίο»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Εκείνη την ημέρα ήμουν σε έκσταση, σαν να ξεκαθάρισε το τοπίο»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την περιπέτεια που πέρασε μέχρι την αποκατάστασή της.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τραγική στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Η ίδια υποδέχθηκε στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς την γιατρό της Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο και συνομίλησαν για τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασής της.

«Δεν φοβήθηκα, είχαμε όμως 2μιση φορές σοβαρές λοιμώξεις, που είχαν περάσει στο αίμα και ήταν αρκετά ανθεκτικές σε αντιβιοτικά. Το 90% τω μεγάλων εγκαυμάτων τα χάνουμε από λοιμώξεις και είναι νέοι άνθρωποι» ανέφερε η κ. Καλοφώνου μεταξύ άλλων.

«Δεν θα ξεχάσω ήταν τρίτη ημέρα χειρουργείο, 4-5 ώρες και ρωτούσες πότε είναι το επόμενο. Ήσουν πιο δυναμική από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη και μετά, το κλικ που έκανες σαν άνθρωπος, γιατί κατάλαβες. Από τη στιγμή που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, πήρες φόρα» συνέχισε.

«Το θυμάμαι κι εγώ. Εκείνη τη μέρα βρισκόμουν σε έκσταση. Ήταν σαν να ξεκαθάρισε το τοπίο» συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE