LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Την απάντησή της στο αν θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κωνσταντίνο ∆ανιά, έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στο ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε µε πολιτικό γάμο στις 30/3/2023 στο Δημαρχείο της Ραφήνας, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κόρη τους.


Η παρουσιάστρια που διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της έχει δώσει όλη της την προσοχή στην κορούλα της απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές μαζί της.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα της ζωή, τον θρησκευτικό γάμο, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

«Οι μέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. Δύσκολα και όμορφα μαζί. Η καθημερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεμάτη, τόσο ήρεμη και ώριμη μαζί. Η φροντίδα ενός μωρού απαιτεί αφοσίωση και τη μέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ημέρα. Πραγματικά θαυμάζω όλες αυτές τις μαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθημερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσω µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά στο αν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Ο θρησκευτικός γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγμή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάμο, μιας και επιλέξαμε να είναι µόνο για εμάς τους δύο (λόγω εγκυμοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούμαστε σε ρυθμούς που εξυπηρετούν εμάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουμε να μεγαλώσουμε και το παιδάκι µας».

Πηγή: gossiptv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top