Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μία κοπέλα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, το ζευγάρι τσακώθηκε και ο άνδρας που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και διασώστες κατάφεραν να την σταθεροποιήσουν.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις. Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.