Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση στη Δυτική Όχθη με τρεις Ισραηλινούς τραυματίες

Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση στη Δυτική Όχθη με τρεις Ισραηλινούς τραυματίες

Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Δυτική Όχθη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ένας 40χρονος Ισραηλινός και οι δυο κόρες του, 14 και 9 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ισραηλινού στρατού, ένοπλοι Παλαιστίνιοι επιβαίνοντες σε όχημα, πυροβόλησαν τον 40χρονο Ισραηλινό που κινείτο πεζός στον κυκλικό κόμβο πλησίον του εβραϊκού εποικισμού Τκόα, στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης. Από τα θραύσματα των πυροβολισμών, τραυματίστηκαν και οι δυο του κόρες.

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE