Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη σε ρόλο… γκαρσονιού - «Τελικά όλα της περνάνε» - Δείτε φωτογραφία

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη σε ρόλο… γκαρσονιού - «Τελικά όλα της περνάνε» - Δείτε φωτογραφία

Η τέως Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Γενική Ελεγκτής του κράτους, Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη, φαίνεται πως διαθέτει πολλές ικανότητες αποδεικνύοντας μάλιστα ότι «τελικά όλα της περνάνε».

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Facebook, η κ. Γιωρκάτζιη φαίνεται πως μπορεί να επιτελέσει με επιτυχία και τον ρόλο του γκαρσονιού.

Σύμφωνα με τον κ. Σάββα Ηλιοφώτου, η κ. Γιωρκάτζιη πήρε τον δίσκο και έκανε το γκαρσόνι στο «Αλώνι της Παραμύθας».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.