Παραβίασαν το παράθυρο και έκλεψαν 27χρονο ενώ κοιμόταν - Καταζητεί 23χρονο η Αστυνομία

Παραβίασαν το παράθυρο και έκλεψαν 27χρονο ενώ κοιμόταν - Καταζητεί 23χρονο η Αστυνομία

Υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 15.7.23 και η ώρα 18:00 καταγγέλθηκε από 27χρονο ότι την ίδια ημέρα φέρεται να διαρρήχτηκε η κατοικία του, ενώ ο ίδιος κοιμόταν εντός αυτής.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως σύμφωνα με τον παραπονούμενο οι δράστες παραβίασαν παράθυρο. Από την κατοικία οι δράστες απέσπασαν περιουσία αξίας 4.820 ευρώ, όπως κινητά τηλέφωνα, μετρητά και έναν φορητό υπολογιστή.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία που εμπλέκει 23χρονο εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από έρευνες που έγιναν στην περιοχή η Αστυνομία εντόπισε μέρος κλοπιμαίας περιουσίας, η οποία αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη της.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE