Βίντεο: Έδεσαν τον γαμπρό και τον έπλυναν στη μέση του δρόμου σε χωριό του Ηρακλείου

Βίντεο: Έδεσαν τον γαμπρό και τον έπλυναν στη μέση του δρόμου σε χωριό του Ηρακλείου

ντύπωση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από την Κρήτη που δείχνει μια παρέα να έχουν δέσει τον γαμπρό φίλο τους σε μια καρέκλα, στη μέση χωριού του Ηρακλείου και να... τον πλένουν, λίγο πριν τον γάμο.

Λίγες ώρες πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, οι φίλοι του γαμπρού του επιφύλασσαν μια έκπληξη.. που θα του μείνει αξέχαστη. Συγκεκριμένα, τον έδεσαν σε καρέκλα, στη μέση του δρόμου, και ξεκίνησαν να τον πλένουν με το λάστιχο, ρίχνοντάς του σαπούνι και τρίβοντάς τον με βούρτσες, ενώ υπήρξε και κάποιος που... του έσπασε ένα ωμό αυγό στο κεφάλι!

 

Το βίντεο ανήρτησε στην πλατφόρμα του TikTok ένας φίλος του, παρουσιάζοντας το πριν και το μετά, καθώς ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι με το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους να το διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Πατσίδερο του δήμου Μινώα πεδιάδος στο Ηράκλειο.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.