Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έθεσε τον πήχη ψηλά για τη νέα κυβέρνηση
Μηδενική πίστωση χρόνου και αυστηρό μήνυμα στους νέους Υπουργούς

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, περί η ώρα 16:10 ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.
Τη σκηνή επισκέφτηκαν ο Βοηθός Υπεύθυνος και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ο υπεύθυνος υπαίθρου και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας. Από την πισίνα ανασύρθηκε νεκρή, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μια 10χρονη.
«Η 10χρονη» είπε ο κ. Νικολάου, «βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με τη μητέρα της» στην εν λόγω ενοικιαζόμενη έπαυλη. Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένονται μέλη της ΥΠΕΓΕ καθώς και ο επί καθήκοντι ιατροδικαστής για αυτοψία και περαιτέρω εξετάσεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Διπλό θανατηφόρο: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων - Όσα κατέδειξαν
Μεγάλη αναζωπύρωση ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα - Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




