Νέα τραγωδία: Δεκάχρονο κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα - Ήταν Κύπρο για διακοπές με την μητέρα της

Νέα τραγωδία: Δεκάχρονο κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα - Ήταν Κύπρο για διακοπές με την μητέρα της

Δεκάχρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα έπαυλης στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, περί η ώρα 16:10 ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν ο Βοηθός Υπεύθυνος και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ο υπεύθυνος υπαίθρου και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας. Από την πισίνα ανασύρθηκε νεκρή, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μια 10χρονη.

«Η 10χρονη» είπε ο κ. Νικολάου, «βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με τη μητέρα της» στην εν λόγω ενοικιαζόμενη έπαυλη. Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένονται μέλη της ΥΠΕΓΕ καθώς και ο επί καθήκοντι ιατροδικαστής για αυτοψία και περαιτέρω εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην Αίγυπτο: Διμερείς σχέσεις και ενεργειακή ασφάλεια στο EGYPES 2026

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην Αίγυπτο: Διμερείς σχέσεις και ενεργειακή ασφάλεια στο EGYPES 2026

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE