Ερντογάν-Τατάρ: Υπέγραψαν δύο συμφωνίες κατά την τετ α τετ συνάντηση - Τι αφορούν

Ερντογάν-Τατάρ: Υπέγραψαν δύο συμφωνίες κατά την τετ α τετ συνάντηση - Τι αφορούν

Tετ α τετ συνάντηση στο ξενοδοχείο Concorde στην κατεχόμενη Λευκωσία, είχαν ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Τ/κ ηγέτης, κατά την διάρκεια της οποίας υπογράφηκαν δύο συμφωνίες.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή οι συμφωνίες είναι «Συμφωνία παροχής προξενικών υπηρεσιών σε πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» και «Μνημόνιο κατανόησης για την υποστήριξη που θα παρέχει η Δημοκρατία της Τουρκίας στη διαδικασία ίδρυσης του κέντρου καταπολέμησης της παράτυπης μετανάστευσης της τδβκ».

Πληροφορίες για το περιεχόμενο αυτών των συμφωνιών δεν έχουν μέχρι στιγμής δημοσιευθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE