H τραγουδοποιός δρ. Αιμιλία Ιακώβου εργάζεται ως Ωτορινολαρυγγολόγος στον ΟΚΥΠΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Κατέχει διδακτορικό τίτλο κι έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή περιοδικά στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας. Είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της ΟΣΑΚ. Μεταξύ άλλων στα ειδικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η φωνιατρική, η ρινολογία και η παιδοωτορινολαρυγγολογία. Ασχολείται με τη μουσική από παιδική ηλικία. Το τραγούδι "Νύχτωσε η νύχτα δυο φορές " είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί, από την ENT music.
Ο Μιχάλης Λεβέντης είναι κύπριος μουσικος- τραγουδιστής γνωστός στο κοινό της Κύπρου για την καθαρή λαϊκή φωνή του. Έχει στο βιογραφικό του σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους ελλαδίτες τραγουδιστές όπως η Πίτσα Παπαδόπουλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χριστός Δάντης, η Κατερίνα Κούκα και ο Δημήτρης Μπάσης. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικες σκηνές και εκπομπές στην κυπριακή τηλεόραση.
Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.