ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας - Καταγγέλθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας - Καταγγέλθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της ηχορύπανσης, κατά την οποία καταγγέλθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα για διάφορες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 03:00 ξημερώματα Σαββάτου καταγγέλθηκαν επτά νυχτερινά κέντρα στην περιοχή της Πάφου και ένα κέντρο στην Πόλη Χρυσοχούς για παραβάσεις που αφορούν εκπομπή ήχου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια, μη κατοχή άδειας λειτουργίας και άδειας μουσικής.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία σε εκστρατεία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων έγιναν 40 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 12 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ έγιναν και δύο κατακρατήσεις οχημάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top