Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό - Στη «μάχη» επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Ξέσπασε νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό - Στη «μάχη» επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε παρά την Κοινότητα Συλίκου σε χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα επί του παρόντος και θα ενισχυθούν οι δυνάμεις, ενώ κατευθύνεται και Φ.Π.Μ της Πολιτικής Άμυνας.

Επιπρόσθετα ενεργοποιήθηκαν πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα).

Νεότερο: Η πυρκαγιά στη Σιλίκου είναι σε διαχειρίσιμη κατάσταση. Συνέχιζουν να επιχειρούν επίγεις δυνάμεις με δύο πυροσβεστικά οχήματα απο τη Πυροσβεστική Υπηρεσία μία Φ.Π.Μ Πολιτικής Άμυνας και πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών καθώς ως επίσης και ένας προωθητής γαιών.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE