Ελλάδα: Γιατρός περιγράφει τα δραματικά λεπτά μόλις παρέλαβαν τον 11χρονο Χρήστο - «Δεν είχε σφυγμό»

Ελλάδα: Γιατρός περιγράφει τα δραματικά λεπτά μόλις παρέλαβαν τον 11χρονο Χρήστο - «Δεν είχε σφυγμό»

Συγκλονισμένοι είναι οι Φούρνοι Κορσεών από τον πνιγμό του 11χρονου Χρήστου το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) στην θαλάσσια περιοχή Πλάκα.

Το παιδί είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδερφό του για να πάνε στην παραλία. Πήγε νωρίτερα όμως, και όταν ο ξάδερφός του έφτασε, δεν τον βρήκε. Μόλις ειδοποιήθηκε η μητέρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, δείχνοντας φωτογραφίες του μοναχογιού της σε περαστικούς.

Μία αγωνιώδης αναζήτηση ξεκίνησε από όλους τους κατοίκους και τις Αρχές του νησιού, η οποία δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη. Το παιδί βρέθηκε δίπλα σε μία σημαδούρα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο χαμός του 11χρονου και στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ο πατέρας του είναι ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης.

Τις τραγικές στιγμές περιγράφει ένας από τους πρώτους γιατρούς που παρέλαβαν το άψυχο σώμα του παιδιού, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. «Εκλήθην στο σημείο και κατά την άφιξη μου διαπίστωσα τον θάνατο του παιδιού το οποίο ήταν άσφυγμο και μεταφέρθηκε στο ιατρείο μου για τη διαπίστωση του θανάτου και για να ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες».

Το μικρό αγόρι περνούσε τα καλοκαίρια του στους Φούρνους από όταν ακόμη ήταν νεογέννητο και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.